opc_loader

Buitenlamp "Hotel", buitenlamp, voordeur, wandlamp, groen, 52cm

Artikelnr: Hotel-wandlamp-alu-52cm-platkant-groen
109,50
Beschrijving
Buitenlamp "Hotel", buitenlamp, voordeur, wandlamp, groen, 52cm.

Absoluut hoogwaardige entreeverlichting in landhuisstijl.

Deze wandlamp is ideaal als terraswandlamp, omdat deze lamp een romantische en nostalgische sfeer verzorgd. Hierdoor heeft u met deze lamp een smaakvolle eye-catcher in huis gehaald.
De lamp is gemaakt naar een historisch engels model met behulp van nieuwe technologie. De lamp is gemaakt van gegoten aluminium en heeft een hoogwaardige poedercoating op het oppervlak.

Van belang: 

Er zit geen voorgeinstaleerde kabel in de lamp, omdat deze idealiter van uw muur rechtstreeks door de lamp naar het stopcontact moet worden getrokken. Het is ook belangrijk dat dit gebeurt door iemand met veel verstand van elektriciteit (gekwalificeerde elektricien) om zo ongelukken te voorkomen. Vanwege de grote vraag, vragen wij om uw begrip dat de levertijd 3-4 weken kan zijn en in extreme gevallen nog iets langer.

Leveringsomvang: 1 buitenlamp aluminium incl. glas en fitting.


Afmetingen circa: diepte 19 cm x breedte 22 cm x hoogte 52 cm.

Gewicht circa: 3,5 kg.

Tags: landhuis buitenlampen, buitenlampen, nostalgische lampen, nostalgie, tuinlampen, terraslampen, entree lamp, wandlamp, retro lamp
Beoordelingen ()
Buitenlamp "Hotel", buitenlamp, voordeur, wandlamp, groen, 52cm heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Buitenlamp "Hotel", buitenlamp, voordeur, wandlamp, groen, 52cm


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: