opc_loader

 

 

Uit interesse in het landelijke rustieke wonen en de zoektochten naar prachtige producten, hebben wij inmiddels een zeer uitgebreid assortiment producten op het gebied van rustiek wonen opgebouwd. Via deze DECO-RUSTIQUE webwinkel willen wij u deze graag aanbieden. Voor onze shop zijn wij continu op zoek naar nieuwe producten, regelmatig verschijnen deze in onze webshop.

Neemt u rustig de tijd om door onze site te zoeken naar onze prachtige producten. U kunt de gevonden artikelen in het winkelwagentje plaatsen en steeds weer retour gaan om door te winkelen. Wanneer u klaar bent met winkelen kunt u overgaan tot de betaling van de producten. Als de betaling afgerond is, ontvangen wij direct uw order online. Op het moment dat de producten verstuurd zijn, ontvangt u van ons een bevestiging. Let wel dat sommige producten een levertijd kunnen hebben, dat wordt echter vermeld bij de producten.

Mocht u vragen hebben:

 

MAIL of BEL ons gerust,

 

Mogen wij u alvast danken voor de interesse die u getoond heeft en we zien u graag terug in de web-winkel van DECO-RUSTIQUE!

Mail: info@deco-rustique.be

Bel: 0032(0)33220320