opc_loader

Dennenappel als een lantaarn, storm licht, theelichthouder als een dennenappel - kegels - zoals antiek

Artikelnr: Teelichthalter-Kiefernzapfen-groß-ESS-XM58
24,50
x
Beschrijving

Dennenappel als een lantaarn, storm licht, theelichthouder als een dennenappel - kegels - zoals antiek.

Allerlei mythen en legendes verstrengelen zich rond de dennenboom. Of het nu met de Keltische druïde Merlijn of de peetvader Zeus is. Aldus stond de pijnboom voor weerstand en uithoudingsvermogen bij de Kelten. In het oude Griekenland kreeg de den zowel een levengevende als een levengevende kracht. Sinds de oudheid is de kaak medisch gebruikt. Ze vond bijvoorbeeld het gebruik in hoestmiddel.

Helaas zal deze prachtige theelichthouder je hoest niet kunnen verlichten, maar het zal zeker bijdragen aan het welzijn.

In een eeuwenoude traditie werd het met de hand gegoten uit het beste ijzer en is het daarom uiterst robuust.
Het kan dus buitenshuis worden gebruikt in weer en wind, bijvoorbeeld als een wegwijzer of als een hoogtepunt in een mooi bloembed.
Dankzij de robuuste ring is dit voortreffelijke product ook op te hangen. Moeiteloos kan er een ketting aan worden bevestigd zodat deze als lantaarn kan worden gebruikt.
Het kleurenschema in antiekbruin past perfect bij de landhuisstijl.

Of het nu op een siteboard, de keukentafel, in de bloembak of op uw balkon is.
Waar dan ook, deze prachtige theelichthouder creëert een indrukwekkende accentverlichting en brengt je overal een klein stukje vrede en sereniteit waar je maar wilt.


Leveringsomvang: 1 theelichthouder Kienapfel, gietijzer, antiek bruin met deksel
(Teelichthalter dennenappels-grote-ESS-XM58)


Afmetingen ongeveer: hoogte 17,5 cm, breedte 13,5 cm, diepte 13,5 cm

Gewicht: ongeveer 1,8 kg


maagdelijktags: kaars, kandelaar, onweer licht, lantaarn, met de hand gegoten antieke, landelijke stijl lantaarn, decoratie, tafeldecoratie, opknoping lantaarn, Tuinier lantaarn, Cottage, Windlicjht voor terras, dennenappels, Kienapfel, dennenappels, conifeer, decor Kerst, winter decoratie

Beoordelingen (0)
Dennenappel als een lantaarn, storm licht, theelichthouder als een dennenappel - kegels - zoals antiek heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: