opc_loader

WC-deurbeslag, kunstsmeedbeslag, toiletdeurbeslag draaiknop UI vorming

Artikelnr: 1-Dreh-Zwi+2Tk+2DR-200.432.60-200232.60-200206.60
139,50
Beschrijving

Antieke schroefdop voor de toiletdeur met speciale draaiknop Zwirbel. De ijzeren knop wordt met de hand rondgedraaid en is de blikvanger van deze aantrekkelijke Landhaus WC-set. De deurgrepen zijn ook in dezelfde stijl geselecteerd. De duwrozetten completeren het algemene beeld van deze specifieke deurset.
Dit deurbeslag op je wc-deur lijkt op antiek.
De deurbeslag uit de categorie: WC-armaturen antiek, evenals onze andere deurbeslag, worden gewerkt in een zeer perfecte en hoogwaardige uitvoering na antiek origineel!
- In de winkel vindt u deze versie in combinatie met nog meer verschillende deurgrepen -

Materiële kwaliteit: door het gebruik van hoogwaardige materialen en uitgebreid handwerk, komen onze deurbeslagen vrijwel overeen met een origineel beslag uit de vorige eeuw.
Met de hand - net als 100 jaar geleden, worden de afzonderlijke delen van deze handgrepen vervaardigd door zandgieten als grondstof. Een liefdevolle nabewerking met de hand schuren, poetsen en polijsten, evenals een speciale oppervlaktebehandeling voor veroudering zorgen ervoor dat onze infusen nauwelijks te onderscheiden zijn van het antieke origineel.

Zorgadvies: Kamerdeurbeslag:
Binnenin kunnen de wasoppervlakken van de "Antik Iron" -hardware van tijd tot tijd worden ingewreven met donkere bijenwas en na droging worden gepolijst. Dit ontvangt permanent het aangename, satijnglanzende antieke karakter van de deurbeslag.


Levering:
1 twist-lock-toilet, draaigreep, ronde plaat met emaille-tekenset u gratis,
en 2 deurknoppen met 2 duwrozetten, met ijzer behandeld
(1-rotatie-Zvi + + 2DR-2TK 200.432.60-200232.60-200206.60)

afmetingen:
Afsluiting ui:
Knob lengte 5 cm, diameter 3 cm

Doornafmeting: 8 x 8 mm - Lengte: 8,5 cm (kan worden ingekort)

deurknoppen:
Lengte van de pal: 11,5 cm
Backset: 0,8 cm x 9 cm

Rozetten: 4.0 x 4.0 cm


Gewicht: 0,6 kg

 


tags: kunst smeden deurbeslag, gesmeed wc-sluitingen, toilet deur sets, wc-deur art fittingen, wc-slot, wc-sluiting antieke,

Beoordelingen ()
WC-deurbeslag, kunstsmeedbeslag, toiletdeurbeslag draaiknop UI vorming heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
WC-deurbeslag, kunstsmeedbeslag, toiletdeurbeslag draaiknop UI vorming


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: